jueves, 13 de diciembre de 2012

REVOLUCIONS BURGUESES.ONADES REVOLUCIONÀRIES (1820,1830 i 1848)


La llibertat guiant al poble, Eugène Delacroix

Som el grup encarregat d'explicar les Onades Revolucionàries i, aquest grup  està integrat per Lidia Aibar, Celia Ferrandis, Irina Cózar i María Villanueva. Nosaltres som  estudiants de 1º de Batxiller de Florida Secundaria i  hem treballat el tema de les Revolucions Burgeses a l'assignatura d'història.
Dins d'aquest tema, hem dut a terme diversos treballs sobre les Onades Revolucionàries de 1820,1830 i 1848.

Per a treballar aquest tema en primer lloc, hem cercat informació sobre les Onades Revolucionàries i el balanç d'aquest procés. Hem elaborat resums, esquemes i mapes mentals amb l’ajuda de la professora.
Ens vam  dividir en parelles per a elaborar el treball millor; una parella realitzava el Popplet i l’altra cercava informació addicional i imatges. Desprès mentre una parella feia la imatge interactiva, l'altra feia la línia de temps. I per últim, conjuntament, hem fet l'entrada al bloc  de la nostra companya Lidia.

Per a concloure dir, que aquest treball ens a ajudat a aprendre història d'una altra manera, utilitzant eines webs noves per a nosaltres i tambè, aprendre a saber resumir la informació d'un text o un tema.




POPPLET




LINIA DEL TEMPS

LINIA DE TEMPS, ONADES REVOLUCIONARIES



IMATGE INTERACTIVA

<
IMATGE INTERACTIVA, ONADES REVOLUCIONARIES

3 comentarios:

  1. Hola.
    Una primera ullada per dir-vos alguns aspectes que poden millorar.
    - Reviseu en el text de l'entrada: el verb haver amb H, per tant hem
    - En em mapa mental no queda clar el balanç ¿?
    - Pot ser es troba a faltar l'enllaç a algun video del tema o del personatge o de la pintura...

    Espere que fer aquest tipus de treball vos haja estat interessant i profitós; per la meua part veig que heu estat capaces d'elaborar-lo amb aquestes aplicacions encara que no les conexieu.

    Bé, la propera visita serà per avaluar el vostre treball.
    Bona nit.

    ResponderEliminar
  2. Rectifiqueu l'etiqueta revolucions buergueses, i després heu d'entrar en el gadget etiquetes i marcar-la per a que aparega en la barra lateral.

    ResponderEliminar
  3. Valoració:
    En termes generals bon treball, encara que falten referències per comprendre el tema. (per exemple, Grècia s'independitza de...?; on ocorren determinats fets...)
    En el text de presentació calia fer un resum del contingut...

    ResponderEliminar